Kerttechnika
Központi porszívó rendszer
Ivóvíztisztító rendszer
Köztéri szökőkutak
Fénytechnika
Utcai dekorációk
 
Kezdőlap Cégünkről Termékeink Szolgáltatásaink Referenciák Kapcsolat Webáruház
Kerttechnika
Kerti tó
Öntözőrendszer
Központi porszívó rendszer
Központi porszívó rendszer
Ivóvíztisztító rendszer
Ivóvíztisztító rendszer
Köztéri szökőkutak
Köztéri szökőkutak
Fénytechnika
Fénykábelek, Kontúrfények
Virágfény dekor
Karácsonyi fénydekoráció
Alkalmi fénydekoráció
Valentin napi fénydekoráció
Farsangi fénydekoráció
Húsvéti fénydekoráció
Esküvői fénydekoráció
Utcai dekorációk
Utcai dekorációk
Központi porszívó rendszer » Központi porszívó rendszer

A KATEGÓRIA TERMÉKEI:
• BEAM Központi porszívógépek
• Takarítókészletek és alkatrészei
• Szemétlapát adapterek
• Szerelési anyagok
• Csatlakozók, szerelvények
• Egyéb alkatrészek

KÖZPONTI PORSZÍVÓ RENDSZER

A beépített porszívórendszer lakások, irodák, bankok, szállodák, kórházak, stb. részére biztosítja az egészségesebb környezetet, kényelmesebb és nagyobb hatásfokú takarítást.

A központi porszívó rendszer egy beépített csatlakozókkal ellátott csőhálózatból és egy fixen felszerelt porszívógépből áll. A porszívógépet olyan helyre célszerű telepíteni (garázs, pince, stb.), ahol a szabadba távozhat a beszívott levegő, és nem okoz gondot a gép minimális zaja. A takarítókészlet gégecsövét a légmentesen záródó fali csatlakozóba lehet dugni. A csővezetéken keresztül jut a felszívott szennyeződés a központi portárolóba, ahonnan a szűrőn is átjutó por a szabadba távozik, nem szennyezve a lakás levegőjét. A porszívó be és kikapcsolása kézi kapcsolóval, vagy elektromos illetve pneumatikus távvezérléssel történhet.

A központi porszívó előnyei:
- Egészséges, nem fújja vissza a légtérbe a beszívott levegőt
Minden hagyományos porszívó-berendezés a beszívott levegőt a felszívott por egy részével együtt visszafújja a légtérbe. Ezzel egy soha meg nem szűnő porkörforgást hoz létre a lakásban.
A központi porszívóval eltávolíthatja azt a port, amellyel évek óta együtt él! A visszafújt por gyakran nem felismerhető allergiás gondokat is okozhat, a család egyes tagjainál, ezenkívül a bútorokra leülepedő por felesleges törölgetési munkát okoz.
- Csöndes, hangtalan, zajtalan porszívózás
- Nagy teljesítmény, erős, hosszú időn keresztül egyenletes szívóhatás
A nagyméretű porzsák miatt az ürítési igény 3-6 havonta jelentkezik. A hagyományos porszívókkal azonos teljesítményű motor a nagyobb porzsák felületen nagyobb szívóerőt eredményez.
- Kényelmes, nem kell vonszolni a porszívógépet

A rendszer kialakítása csak egyedi tervezéssel lehetséges. Célszerű a tervezést és a kivitelezést szakemberrel elvégeztetni. A rendszer kialakítása speciális, nagy belső felületi simaságú, így kis súrlódású PVC idomokból és csövekből ragasztott kötésekkel történik az évtizedekig történő dugulásmentes működés érdekében.
A beépítést célszerű az építkezés során elvégezni, de némi kompromisszum -kézség esetén az utólagos beépítés lehetőségét is érdemes megvizsgálni.

A központi porszívóhálózat kialakítása az alábbi lépéseket tartalmazza:
- Tervezés
Az alaprajz szerint méretezett csőhálózathoz kell illeszteni a megfelelő teljesítményű porszívógépet.
- Csőhálózat telepítése
A megtervezett csőhálózat kiépítése vakolás, aljzatbetonozás előtt. A csőhornyok vésése, az alkatrészek rögzítése a falba. A szárazépítési rendszereknél bilincsekkel, csavarozással rögzítik a részegységeket.
- A porszívógép felszerelése, üzembe helyezése
A vakolt, kifestett épületbe felszerelik a gépet, létrehozzák az elektromos csatlakozásokat és ellenőrzik a készülék működését.
A cégünk által forgalmazott készülék amerikai gyártmányú, 230V kivitelű és CE jelzésű berendezés. Az amerikai partnerünk több nyugat-európai referenciával rendelkezik, amelyek 10-15 éve üzemelnek tulajdonosaik megelégedésére. A gyár termékpalettáján elhelyezkedő gépekkel gazdaságosan megoldható a 2-3 csatlakozós lakások központi porszívó rendszerei, valamint a 80-100 csatlakozós, gyárak porszívózására alkalmas ipari porgyűjtő rendszerek is.

Cégünk vállalja a rendszerek tervezését és kivitelezését is.

Állandó ingyenes szolgáltatásaink:
felmérés, tervezés, árajánlat készítés, telepítési tanácsadás

 

www.vi-bold.hu • ©2007 Minden jog fenntartva - All Rights reserved